Over ons...

In mei 2008 is TrendyTrolleys opgericht.
 Door de verkoop van leuke hippe trolleys willen we het ook de Nederlander makkelijk maken om boodschappen te doen. In Zuid Europa doet men namelijk al jaren boodschappen met een trolley terwijl wij Nederlanders nog steeds lopen te sjouwen met zware plastic tassen. 

Boodschappen doen met een trolley heeft dan ook een aantal voordelen. Het scheelt een heleboel plastic tasjes, dus het is goed voor het milieu en het is veel beter voor je rug en schouders omdat je niet meer zo hoeft te sjouwen met zware tassen. Bovendien heb je nog een hand vrij om gezellig iemand te bellen tijdens het winkelen. En zeg nou zelf, zo’n hippe trolley ziet er toch veel leuker uit dan een supermarkt-boodschappentas!

Maar onze trolleys zijn niet alleen handig om boodschappen mee te doen, je kunt ze natuurlijk ook meenemen naar het strand, of een pretpark. Denk maar eens aan al die spullen die je dan altijd mee moet nemen. Je stopt gewoon alles in de trolley en je bent weg!

Zo is het ook handig om te glas weg te brengen met je trolley of een kratje bier te halen bij de slijterij, dan haal je de tas er gewoon even af. Dat scheelt een hoop gesjouw.

We hebben ook trolleys die je helemaal kan inklappen, die zijn heel handig als je niet veel opbergruimte hebt of om te gebruiken op vakantie in de tent of caravan.
Kijk gauw op de winkelpagina welke trolley het beste bij jou past. We wensen je veel winkelplezier!!Het trendytrolleys team
  


Bedrijfsgegevens:
Trendy Trolleys is onderdeel van de onderneming Cavovi,
Ericastraat 9,
5062 HN Oisterwijk ,
tel. 06-53996678, 
email: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
KVKnr: 17220434,
BTWnr. NL 1490.27.497.B01,
Bankrekening: 4827601,
IBAN nr: NL33INGB0004827601,
BIC nr: INGBNL2A.